Напевно, найцікавіший з усіх китайських улунів, Тегуаньинь виробляють в повіті Аньси, провінція Фуцзянь. Його готують з молодих листя, злегка ферментують, загострюючи характеристики. Розпізнати хороший чай можна за стійким ароматом бузку, який є результатом природного дозрівання листа, а не спеціальної ферментації. На смак він солодко-терпкий, як злегка недозрілий персик. Чудово бадьорить, очищає кров, лімфу, стимулює мозкову діяльність.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 50 г |
| Країна виробник | Китай |
| Форма випуску | Розсипний |
| Тип чаю | Чай Улун |
| Склад чаю | Моночай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 238 ₴

