Китайський червоний (чорний) чай
Китайський червоний чай – це чай, який ми звикли вважати чорним. Китайці класифікують сорти чаю в основному за кольором настою, а настій цього чаю дійсно має червоний відтінок. Загалом якщо ви звикли пити чорний чай – сміливо замовляйте червоні китайські чаї, вони перевершать всі ваші очікування. Практично всі види китайського червоного чаю відрізняються складним, багатогранним смаком і не менш вишуканим ароматом. Причина в особливій обробці, якій піддають стиглі соковиті листя. Їх активно мнуть, скручують, повільно обсмажують на відкритому вогні, використовуючи тільки дрова певних порід. З настільки трепетного ставлення народжується категорія чаю, абсолютно відмінна від усього, що вам доводилося пробувати раніше.